EEN OPFRISSING VAN UW INTERIEUR DANKZIJ DÉ SCHILDER !

Binnenshuis schilderwerk is het specialisme van ons inhouse schilderbedrijf. RM totaal staat garant voor net en nauwkeurig schilderwerk dat uw interieur zal voorzien van een frisse en nieuwe uitstraling. Het voordeel van het inhuren van ons schilderbedrijf is zekerheid van kwaliteit en snelheid. Zo zit u niet te lang in de rommel en heeft u garantie dat er professioneel werk geleverd wordt waarvan u langer kunt genieten. U kunt rekenen op de jarenlange ervaring van onze schilders  die precies weten welk gereedschap en materiaal ze moeten hanteren om uw muren, plafonds, kozijnen of deuren er weer uit te laten zien als nieuw.

MAAR HOE KIES IK EEN MOOIE KLEUR?

RM totaal wil zich op dit gebied graag onderscheiden door u ook in deze fase te helpen bij het maken van een goede keuze. Of u nou een standaard kleur of echt een totaal nieuwe kleur wil. Onze schilder maakt graag een afspraak om uw wensen en de opties te bespreken en stelt een offerte op voor het schilderwerk. Het is wel zo fijn dat u precies weet wat u kan verwachten.

RM TOTAAL IS ER VOOR U

Naast topkwaliteit schilderwerk van ons schilderbedrijf levert RM totaal tevens werkzaamheden voor complete projecten waarin verschillende disciplines aan bod komen. Zo is het bijvoorbeeld handig dat onze schilder deel uitmaakt van een groot team met schilders, elektriciens en timmermannen. We zijn van alle markten thuis en onze vakmannen kunnen zowel individueel als gezamenlijk ingezet worden. Neemt u gerust een kijkje op de andere pagina’s van onze site RM totaal om alles te lezen over onze diensten. Voor eventuele vragen of voor het maken van een afspraak kunt u natuurlijk ook direct contact opnemen via telefoon of e-mail.